Voor meer informatie of een kantoor in uw regio

Neem contact op

Aangesloten adviseurs

NLG Verzekeringen is het volmachtbedrijf van de volgende onafhankelijke verzekeringsadviseurs: Vanbreda Risk & Benefits uit Gouda, Veldhuis Advies uit Heerde en VMD Koster verzekeringen uit Alphen aan den Rijn. Ook de adviseurs die zijn aangesloten bij serviceprovider Groene Hart Assuradeuren werken samen met NLG Verzekeringen.

Vanbreda Risk & Benefits

Wij helpen onze klanten bij inzicht in en grip op hun financiële stabiliteit. Daarmee worden risico’s op het gebied van bezit, vermogen, inkomen, mensen en omgeving zo goed mogelijk voorkomen of beperkt en waar nodig op een efficiënte, kostenbesparende manier verzekerd.

Dat doen we ongebonden, met aandacht en zorg voor de belangen van de klant, door de klant echt te begrijpen en met overtuiging vanuit onze expertise en eigenzinnige aanpak. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de begrippen verbinding, eigen kracht en zorgzaamheid: we doen het samen, onafhankelijk en voor u, onze klant.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar vanbredanl.com

Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio rond Heerde. Ons bedrijf telt 75 medewerkers. We mogen 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.

Dagelijks helpen we onze klanten of anderen met het nemen van financiële beslissingen en we helpen bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of zeer complexe. Dat doen we eerlijk en professioneel. We stellen daarbij altijd geluk en gezondheid van degenen die we helpen voorop. Dit spreekt ook uit onze missie en kernwaarden.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar veldhuisadvies.nl

VMD Koster verzekeringen

VMD Koster verzekeringsgroep bestaat uit de verzekeringsadviseur VMD Koster verzekeringen, Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn en Bodegraven en de serviceprovider Groene Hart Assuradeuren. Midden in de Randstad vormen wij een groot adviesbedrijf op het gebied van risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Wij staan voor persoonlijke aandacht, deskundig en onafhankelijk advies en zoveel mogelijk gemak bieden voor onze klanten. Wij willen dat u zich bewust bent van de risico’s die u of uw bedrijf loopt. Samen met u vinden we oplossingen om de risico’s beheersbaar te maken. Dat kan bijvoorbeeld met een verzekering. Wanneer u een verzekering afsluit, zorgen wij ervoor dat de verzekering passend is en blijft. Zo voorkomen wij vervelende verrassingen.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar vmdkoster.nl

Groene Hart Assuradeuren

Groene Hart Assuradeuren is de serviceprovider voor tussenpersonen in en om de Randstad. Wij streven naar de beste service voor u en uw klanten. Persoonlijk contact, korte lijnen met vaste aanspreekpunten en korte verwerkingstijden vinden wij erg belangrijk. Wij denken met u mee, er is dus ruimte voor maatwerkoplossingen.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar gha.nl

Voorkomen van conflicterende belangen

Ter voorkoming van conflicterende belangen hanteren wij enkele regels. Deze regels kunt u terugvinden op de pagina Procedure conflicterende situaties. Voor vragen hierover kunt u natuurlijk contact opnemen met ons of uw verzekeringsadviseur.