Voor meer informatie of een kantoor in uw regio

Neem contact op

Aangesloten adviseurs

NLG Verzekeringen is het volmachtbedrijf van de volgende onafhankelijke verzekeringsadviseurs: Froonacker Van de Witte, Hoeijmakers Groep, Millenaar Adviesgroep, Vanbreda Risk & Benefits, Veldhuis Advies en VMD Koster verzekeringen uit Alphen aan den Rijn. Ook de adviseurs die zijn aangesloten bij serviceprovider Groene Hart Assuradeuren werken samen met NLG Verzekeringen.

Vanbreda Risk & Benefits

Wij helpen onze klanten bij inzicht in en grip op hun financiële stabiliteit. Daarmee worden risico’s op het gebied van bezit, vermogen, inkomen, mensen en omgeving zo goed mogelijk voorkomen of beperkt en waar nodig op een efficiënte, kostenbesparende manier verzekerd.

Dat doen we ongebonden, met aandacht en zorg voor de belangen van de klant, door de klant echt te begrijpen en met overtuiging vanuit onze expertise en eigenzinnige aanpak. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de begrippen verbinding, eigen kracht en zorgzaamheid: we doen het samen, onafhankelijk en voor u, onze klant.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar vanbredanl.com

Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio rond Heerde. Ons bedrijf telt zo’n 80 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 5.800 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Graag geven wij u het gevoel, dat u onze enige klant bent. Dan hebben wij ons werk pas goed gedaan.

Dagelijks helpen we onze klanten of anderen met het nemen van financiële beslissingen en we helpen bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of zeer complexe. Dat doen we eerlijk en professioneel. We stellen daarbij altijd geluk en gezondheid van degenen die we helpen voorop. Dit spreekt ook uit onze missie: iedereen (een beetje) gelukkiger maken.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar veldhuisadvies.nl

VMD Koster verzekeringen

VMD Koster verzekeringsgroep bestaat uit de verzekeringsadviseur VMD Koster verzekeringen, Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn en Bodegraven en de serviceprovider Groene Hart Assuradeuren. Midden in de Randstad vormen wij een groot adviesbedrijf op het gebied van risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Wij staan voor persoonlijke aandacht, deskundig en onafhankelijk advies en zoveel mogelijk gemak bieden voor onze klanten. Wij willen dat u zich bewust bent van de risico’s die u of uw bedrijf loopt. Samen met u vinden we oplossingen om de risico’s beheersbaar te maken. Dat kan bijvoorbeeld met een verzekering. Wanneer u een verzekering afsluit, zorgen wij ervoor dat de verzekering passend is en blijft. Zo voorkomen wij vervelende verrassingen.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar vmdkoster.nl

Groene Hart Assuradeuren

Groene Hart Assuradeuren is de serviceprovider voor tussenpersonen in en om de Randstad. Wij streven naar de beste service voor u en uw klanten. Persoonlijk contact, korte lijnen met vaste aanspreekpunten en korte verwerkingstijden vinden wij erg belangrijk. Wij denken met u mee, er is dus ruimte voor maatwerkoplossingen.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar gha.nl

Millenaar Adviesgroep

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1946 hebben we bij Millenaar maar één doel: u als ondernemer de gelegenheid bieden te doen waar u goed in bent: ondernemen. Daar zijn we in al die jaren alleen maar beter in geworden. Iedere dag opnieuw zetten wij onze ervaring in om:

 • Samen met u risico’s en onzekerheden in kaart te brengen.
  Dat is immers waar het voor u als ondernemer om gaat: de balans tussen risico’s en kosten. Dat weten we bij Millenaar als geen ander: ondernemen zit ook in óns DNA.
 • Samen met u te bepalen: hoe heeft u het meest aan onze vakkennis?
  Die kennis verandert voortdurend, de markt staat nooit stil. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gebruiken onze expertise om u daarbij optimaal te kunnen adviseren.
 • De juiste professionals voor u in te schakelen.
  Professionals binnen onze eigen organisatie, maar ook experts in ons uitgebreide kennisnetwerk. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsbelangen altijd behartigd worden door de juiste mensen.
 • Persoonlijk contact voorop te stellen.
  Pas als je elkaar goed kent, kun je het beste in de ander naar boven halen. Daarvan zijn wij bij Millenaar overtuigd, en daarom bent u bij ons nooit een nummer.
 • Initiatief te nemen, zodat we nooit achter de feiten aanlopen.
  En u dus ook niet. Ondernemen is vooruit kijken, stilstand is achteruitgang. Bij Millenaar wachten we niet tot we vragen krijgen, maar proberen we die al te beantwoorden voor u ze stelt. Proactief werken, dat doen we het liefst.

Waar heeft uw bedrijf het meeste aan? Met welke maatregelen kunt u de continuïteit zo goed mogelijk waarborgen? Dat is steeds ons uitgangspunt. Daarmee gaan we aan de slag. Daarmee komen we steeds weer tot eerlijke, deskundige en relevante adviezen.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar millenaar.nl

Hoeijmakers Groep

Een oprechte interesse in uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw zorgen is de basis van onze dienstverlening. Wij helpen u de goede financiële en verzekeringsoplossingen te vinden en zijn onafhankelijk in onze advisering.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vinden wij een persoonlijke benadering van groot belang. Daarom krijgt u uw eigen adviseur, die een zo compleet mogelijk beeld van uw situatie vormt. Vanuit zijn expertise zoekt uw adviseur toekomstbestendige, financiële oplossingen die toegesneden zijn op uw situatie. Maar het blijft niet bij een eenmalig advies. Uw adviseur houdt regelmatig contact met u om te bespreken of er iets is veranderd. Als dat nodig is, past hij uw polissen aan of adviseert hij u over nieuwe financiële maatregelen.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar hoeijmakers.nl

Froonacker Van de Witte Assurantiën

Froonacker Van de Witte is al ruim 75 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor particuliere en zakelijke relaties die zich thuis voelen bij een nuchtere en persoonlijke aanpak.

Froonacker Van de Witte is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bewust risicobeheer. Met kennis van zaken en als geen ander thuis in de regionale markt. Bij Froonacker Van de Witte werken ruim 30 goed opgeleide medewerkers die allen ruim voldoen aan de gestelde opleidingseisen.

Ga voor meer informatie en contactgegevens naar frovdw.nl

Voorkomen van conflicterende belangen

Ter voorkoming van conflicterende belangen hanteren wij enkele regels. Deze regels kunt u terugvinden op de pagina Procedure conflicterende situaties. Voor vragen hierover kunt u natuurlijk contact opnemen met ons of uw verzekeringsadviseur.